Συμμετοχική Χρηματοδότηση (Crowdfunding)

Εκστρατεία Συμμετοχικής Χρηματοδότησης 

Mε κάθε συνεισφορά , σας προσφέρουμε ένα μικρό ή μεγαλύτερο αντάλλαγμα, ως ένδειξη  εκτίμησης για τη βοήθειά σας στην ολοκλήρωση της ταινίας.
Πρόκειται για ένα έργο αυτοχρηματοδοτούμενο και χρειάζεται την υποστήριξή σας  προκειμένου να γίνει πραγματικότητα. Ο αρχικός προϋπολογισμός της ταινίας μας υπολογίζεται σε συνολικά 12000 € και καλύπτει το κόστος για τα γυρίσματα σε όλες τις απαιτούμενες τοποθεσίες ( η επεξεργασία και το μοντάζ δεν συμπεριλαμβάνονται). Έχουμε ήδη δαπανήσει 1000 € για το προκαταρκτικό στάδιο γυρισμάτων στην Ελλάδα και 1150 ευρώ για το πρώτο μας ταξίδι στο εξωτερικό με 90% συμμετοχή συνεισφοράς του κοινού. Πρέπει να συγκεντρώσουμε το υπόλοιπο του ποσού, το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να βοηθηθούμε στον μελλοντικό μας προγραμματισμό. Οι λόγοι που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ιδιωτική και εξατομικευμένη σελίδα crowdfunding και όχι έναν επίσημο φορέα: Πρέπει να εξασφαλιστεί η ροή των χρημάτων που κατατίθενται κατευθείαν στο λογαριασμό μας ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα. Με τον τρόπο αυτό θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανάληψη μετρητών άμεσα οποιαδήποτε στιγμή σε πραγματικό χρόνο, κάτι που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θα είμαστε στο δρόμο εκτός της χώρας.

Επίσης είναι συνειδητή αποφασή μας να γίνει αυτή η ταινία με αυτοδιαχειριζόμενη συλλογική χρηματοδότηση, ώστε να συνάδει η παραγωγή της με το πνεύμα της θεματικής της. Διαβάστε την αναλυτική επεξήγηση στις «Σκέψεις στο περιθώριο»

Θα εκτιμούσαμε πολύ τη συμβολή σας με οποιοδήποτε υλικό ή άλλα μέσα κατάλληλα για το έργο μας (δηλαδή προσφορά φιλοξενίας, προσφορά γευμάτων, προσφορά ταξιδιωτικού εξοπλισμού, προσφορά οπτικοακουστικού εξοπλισμού και αναλώσιμων κ.λπ.) που θα μειώσει το συνολικό κόστος.

Ανταλλάγματα
Αν δωρίσετε οποιοδήποτε ποσό από 10 € προς την πραγματοποίηση αυτής της ταινίας θα λάβετε μια πίστωση με το ονομά σας στην τελική έκδοσή της, ως συμπαραγωγού μαζί με την αγάπη και την εκτίμησή μας.
Αν δωρίσετε οποιοδήποτε ποσό άνω των 30 € θα λάβετε το παραπάνω αντάλλαγμα, προσαυξημένο με ένα μικρό πακέτο από σπιτικά βιολογικά προϊόντα.
Εάν δωρίσετε περισσότερα από € 50 θα λάβετε όλα τα παραπάνω συν ένα μεσαίο πακέτο από σπιτικά βιολογικά προϊόντα.
Εάν δωρίσετε πάνω από 80 € θα λάβετε όλα τα παραπάνω συν μια δωρεάν συνεδρία φωτογράφησης της οικογένειας ή προσωπικό πορτρέτο.
Εάν δωρίσετε περισσότερα από 130 €, θα λάβετε όλα τα παραπάνω συν 3 μέρες δωρεάν φιλοξενία σε θέρετρο της Λακωνίας
Εάν δωρίσετε περισσότερα από 200 €, θα λάβετε όλα τα παραπάνω συν 5 ημέρες δωρεάν φιλοξενία σε θέρετρο της Λακωνίας
Εάν έχετε δωρίσει περισσότερα από 300 €, θα λάβετε όλα τα παραπάνω συν ένα 8 ημέρες δωρεάν φιλοξενία σε θέρετρο της Λακωνίας ή ένα χειροποίητο ρούχο υψηλής ραπτικής, ευγενική προσφορά της σχεδιάστριας  μόδας ΕVAnthia
Εάν έχετε δωρίσει περισσότερα από 500 €, θα λάβετε όλα τα παραπάνω συν μια διανυκτέρευση στην Μονεμβάσια Λακωνίας ένα χειροποίητο ρούχο υψηλής ραπτικής, ευγενική προσφορά της σχεδιάστριας  μόδας ΕVAnthia

Αν προτιμάτε να δωρίσετε στο εναλλακτικό νόμισμα δεχόμαστε bitcoins.

Θα εκτιμούσαμε πραγματικά την υποστήριξή σας στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Εδώ μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά τη δημιουργία της ταινίας μας μέσω Paypal.

Eναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που επιθυμείτε να δωρίσετε σε τραπεζικό μας λογαριασμό (ζητήστε λεπτομέρειες).

mafalda 2

4 σκέψεις σχετικά με το “Συμμετοχική Χρηματοδότηση (Crowdfunding)

Σχολιάστε